ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο σπουδαίο φιλικό για τους Βετεράνους του Θρύλου

Σπουδαίο παιχνίδι κοινωνικού χαρακτήρα δίνυν την Δευτέρα στη Βάρη (6/11 – 15:00) οι παλιές δόξες του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα των Ευελπίδων.

Μία σημαντική αναμέτρηση κοινωνικού χαρακτήρα, θα δώσουν τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου (15:00) οι Βετεράνοι του Θρύλου, καθώς για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Ευελπίδων, στην Σχολή στη Βάρη!

Ο αγώνας αυτός για τους θρύλους του Θρύλου, θα είναι ο υπ’ αριθμόν 652 και θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα όπως συνηθίζεται πάντα σε όλα τα παιχνίδια των Βετεράνων της ομάδας μας. Επίσης, το ματς -το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο της Σχολής Ευελπίδων- θα παρακολουθήσουν ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί του στρατού.

Η μπάντα της Σχολής Ευελπίδων θα συνοδέψει υπό τους ήχους της, την σπουδαία αυτή αναμέτρηση, την οποία θα παρακολουθήσουν πάνω από 1.000 Ευέλπιδες. Για την ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού μας, θα δώσουν το «παρών» και θα αγωνιστούν φυσικά, τα μεγαλύτερα ονόματα της θρυλικής ιστορίας του Συλλόγου μας!

Η αποστολή των θρύλων του Θρύλου θα αναχωρήσει από το «Γ. Καραϊσκάκης» τη Δευτέρα (6/11) στη 13:00, με το πούλμαν της πρώτης ομάδας το οποίο διαθέτει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, για τις μετακινήσεις τους.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button