ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέος χορηγός ο Όμιλος Μαυρογένη

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Όμιλο Μαυρογένη για το χορηγικό πρόγραμμα της νέας σεζόν  ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

 

Την ένταξη του Ομίλου Μαυρογένη όπως και των προϊόντων fluo και GREE στο Χορηγικό Πρόγραμμα για την νέα αγωνιστική περίοδο, ανακοίνως εμε κάθε επισημότητα η ΚΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Παρασκευής (6/10).

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ένταξη του Ομίλου Μαυρογένη και των προϊόντων fluo και GREE στο Χορηγικό Πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επίτευξη μιας ακόμα χορηγικής συμφωνίας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον Όμιλο Μαυρογένη, για τα επόμενα 2 τουλάχιστον έτη. Ο Όμιλος Μαυρογένη διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της μεγαλύτερης εταιρείας κλιματιστικών στον κόσμο, της GREE και την πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας fluo με smartphones και tablets. Η καινούργια αυτή χορηγική συνεργασία με έναν πολύ ισχυρό Ελληνικό επιχειρηματικό όμιλο ενισχύει την δυναμική της ομάδας των χορηγών μας και ισχυροποιεί τις επιχειρηματικές συνεργασίες μας. Ελπίζουμε, μέσα από την στρατηγική μας, το βραβευμένο και αποδοτικό χορηγικό πρόγραμμά μας, το όραμα μας καθώς και τις κοινές δράσεις μας, να συμβάλλουμε στην επίτευξη όλων των εταιρικών στόχων του Ομίλου. Καλή επιτυχία!»

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Μαυρογένη κ. Αλέξιος Μαυρογένης δήλωσε : «Ο Όμιλος Μαυρογένη έχει μάθει να κάνει πρωταθλητισμό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και αυτό ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που είναι πρωταγωνίστρια στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Η σύνδεση με την ομάδα του Ολυμπιακού είναι για εμάς στρατηγική απόφαση που συνάδει με όσα οραματιζόμαστε και επιθυμούμε ως Όμιλος για το μέλλον».

O Όμιλος Μαυρογένη ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και σήμερα διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ δραστηριοποιείται ακόμη στην Τουρκία και άλλες χώρες του εξωτερικού.

Ο Όμιλος Μαυρογένη αποτελείται από εταιρείες που έχουν ως αντικείμενο την κατασκευή ή διανομή οικιακών συσκευών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των κλιματιστικών GREE. Ταυτόχρονα, υλοποιώντας το όραμά του για διείσδυση στις διεθνείς αγορές, αναπτύσσει με ταχύτατους ρυθμούς το καινοτόμο και δυναμικό brand τεχνολογίας fluo, που έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και ανταγωνίζεται ισότιμα τις μεγάλες πολυεθνικές μάρκες.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button