ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέοι, ωραίοι και πρωταθλητές!

Ακόμη μία κούπα βάφτηκε ερυθρόλευκη αυτή τη σεζόν! Πρόκειται για εκείνη του πρωταθλήματος Κ-20, την οποία και κατέκτησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, διατηρώντας μάλιστα το αήττητο στην εφετινή σεζόν!

Παρουσία πολλών φιλάθλων αλλά και παιδιών από τις Ακαδημίες, οι επί σειρά τριών πια ετών πρωταθλητές Ελλάδος αντιμετώπισαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη την αντίστοιχη Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ήταν πολύ ανώτεροι των Ηπειρωτών και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από πολύ νωρίς. Στο 19ο λεπτό μάλιστα, ο Κιρτζιαλίδης άνοιξε το σκορ με πλασέ επισφραγίζοντας την απόλυτη κυριαρχία της ομάδας του Βασίλη Βούζα. Παίζοντας σχεδόν και στα 90 λεπτά τον ΠΑΣ… μονότερμα, οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και το δεύτερο γκολ με την αλλαγή του κόουτς, Ανάργυρο Καμπετσή που βρήκε δίχτυα στο 79′ επίσης με πλασέ.

Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, αλλά τελικά το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος για να πάρουν σειρά οι πανηγυρισμοί, τα χαμόγελα, τα χειροκροτήματα, οι φωνές που συνόδευσαν την απονομή του πρωταθλήματος στην χρυσή Κ-20 του Ολυμπιακού!

Να σημειωθεί κάτι αξιοπρόσεχτο και αξιοζήλευτο, ότι η πρωταθλήτρια Κ-20 ομάδα του Θρύλου με τον Βασίλη Βούζα στην τεχνική ηγεσία μετράει 24 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 27 αγώνες!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Ξύδας, Φουάσης, Λάμπρου, Τόλι, Ξενιτίδης, Κιρτζιαλίδης (76’ Πέιος), Τασιούλης (59’ Καμπετσής), Βάρκας (67’ Κωστανάσιος), Πλέγας, Βρουσάι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Ψάρρας Ν., Κιτσάμης, Ζήκος, Μπέλα, Λαμπίρης, Ψάρρας Ι., Μούτσιος, Παπαδόπουλος, Λιάσσος (90’ Βλαχόπουλος), Τάτσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button