ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέοι, αήττητοι κι ωραίοι!

Ισόπαλοι με 2-2 στην Ξάνθη αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές Ελλάδας Νέοι του Ολυμπιακού διευρύνοντας το φετινό αήττητο σερί τους.

 

Την αήττητη πορεία της διεύρυνε η πρωταθλήτρια ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με 2-2 της Ξάνθης σ’ εξ΄αναβολής αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βασίλη Βούζα, οι οποίοι εδώ και μερικές εβδομάδες έοχυν κατακτήσει και μαθημαιτκά τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο τους διεύρυναν το αήττητο για 29η διαδοχική αγωνιστική.

Διάστημα στο οποίο μετρούν απολογισμό 25 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Πλέον, ξεκάθαρος στόχος τους είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (13-14/5) να κερδίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη και να γίνει η μοναδική στην ιστορία που θα κατακτήσει τον τίτλο χωρίς να ηττηθεί.

Το παιχνίδι στην όμορφη πόλη της Θράκης ξεκίνησε με ήλιο αλλά διακόπηκε για 8′ μετά από το 70′ λόγω έντονης χαλαζόπτωσης. Ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει γκολ αλλά δέχτηκε γκολ από την Ξάνθη στο 18′. Ο Μελισσόπουλος άνοιξε το σκορ αλλά ο Ολυμπιακός «απάντησε» στο 36′ και με σουτ του Αργύρη Καμπετσή ισοφάρισε σε 1-1.

Η Ξάνθη είχε δοκάρι στην αρχή του β’ μέρους με τον Βαφειάδη και στο 69′ ο Μελισσόπουλος σκόραρε εκ νέου δίνοντας προβάδισμα (2-1) στην ομάδα του. Ο Γιάννης Βάρκας, που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή, στο 90+5 σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Βαφειάδης, Πεταλωτής, Τσέλα, Ψεμματάς, Παπαδόπουλος, Τσάπαρης (78′ Καπτέλι), Μελισσόπουλος (89′ Καλογιάννης), Σαμπανίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Αγγελόπουλος, Χατζηιωαννίδης (71′ Κιρτζιαλίδης), Τόλι, Λάμπρου, Κουγιός (77′ Πέιος), Πλέγας, Ξενιτίδης, Βρουσάι, Καμπετσής, Κωστανάσιος (61′ Βάρκας), Ξύδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button