ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα κρούση της Άρσεναλ για Μανωλά!

manolas-e1428685167394

Αποφασισμένοι  να εντάξουν στο ρόστερ τους τον διεθνή στόπερ της Ρόμα και πρώην άσο του Ολυμπιακού παρουσιάζονται οι «κανονιέρηδες».

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

«Κόλπο-γκρόσο»με την απόκτηση του Κώστα Μανωλά επιδιώκουν να πετύχουν στην Άρσεναλ!

Tα πολλά αμυντικά προβλήματα που έχουν παρουσιάσει οι «κανονιέρηδες» σε αυτά τα πρώτα επίσημα φετινά τους παιχνίδια στην Premier League με πιο …τρανταχτό παράδειγμα την εντός ήττα της πρεμιέρας από την Λίβερπουλ (3-4), φαίνονται να εξωθούν τους ιθύνοντες των Λονδρέζων στην απόφαση να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους, ω΄στε να κάνουν δικό τους τον 25χρονο διεθνή αμυντικό της Ρόμα.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκες και στα 90 λεποτά του χθεσινού επαναληπτικού με την Πόρτο, που βρήκε την Ρόμα να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα με 0-3 και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League, ήταν …τραγικά μόνος του στην άμυνα και ειδικά από το σημείο, όπου οι «τζιαλορόσι» έμεινα με εννιά δεν μπορούς εούτε και ο ίδιος να αναστρέψει την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί.

Να σημειωθεί πως στις εξέδρες του γηπέδου όπου έγινε ο αγώνας, παρευρέθηκαν «κατάσκοποι» της Άρσεναλ έχοντας στραμμένα τα βλέμματά τους επα΄νω στον 25χρονο διεθνή στόπερ των Ρωμαίων.

Να θυμίσουμε ότι σε περίπτωση κατα την οποία ο Κώστας Μανωλάς πουληθεί σε σύλλογο του εξωτερικού μέχρι τις 31 Αυγούστου, ο Ολυμπιακός βάσει ειδικής συμφωνίας με την Ρόμα δικαιούται το 50% των χρημάτων της μεταγραφής.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button