Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα άνοδος για Μπέντο

bento

Ακόμη εννέα θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη προπονητών κέρδισε ο Πορτογάλος κόουτς του Θρύλου.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η παρουσία του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει εκτοξεύσει στα ύψη την δημοτικότητα του 47χρονου Πορτογάλου τενχικού

Μπορεί το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οι πρωταθλητές Ελλάδας (σ.σ. όπως και όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στις κορυφαίες τους κατηγορίες) να μην είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω των αναμετρήσεων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, ωστόσο, αυτή η παράμετρος δεν εμπόδισε καθόλου τον Πάουλο Μπέντο να αναρριχηθεί ακόμη εννέα θέσεις!

Συγκεκριμένα, κι έπειτα από την νέα ενημέρωση της ιστοσελίδας «coachworldranking.com» ο προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στην 276η θέση. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό πάντως φαίνεται να έχει διαδραματίσει το άριστο κοουτσάρισμά του στο πρόσφατο νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΚ (3-0).

Στην κορυφή βρίσκονται κατά σειρά οι Λουϊς Ενρίκε, Ντιέγκο Σιμεόνε, Πεπ Γκουαρντιόλα, Ζινεντίν Ζιντάν και Ουνάι Έμερι!

Στα αξιοσημείωτα επίσης περνάει το γεογνός ότι ο επί μία «σπαστή» τριετία άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Αθλέτικ Μπιλμπάο Ερνέστο Βαλβέρδε (2008-09 και 2010-12)  βρίσκεται στην ιδιαίτερα τιμητική για τον ίδιο έβδομη θέση!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button