ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μόνο ο Θρύλος τέτοιο κόσμο!

Πάνω από 1.500 οπαδοί του Ολυμπιακού προετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στις εξέδρες του «Ζοσέ Αλβαλάδε» και να δώσουν στην αγαπημένη τους ομάδα την απαραίτητη ώθηση για νίκη επί της Σπόρτινγκ.

Ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει σε μία … ζαριά το μέλλον του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ρίχνονται στη μάχη του «Ζοζέ Αλβαλάδε» έχοντα ως μοναδικό στόχο την νίκη, η οποία θα τους αυξήσει σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες να κατακτήσει την τρίτη θέση του ομίλου, η οποία αυτομάτως χαρίζει το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «32» του Europa League.

Σε αυτή τους την τιτάνια προσπάθεια οι παίκτες του Τάκη Λεμονή αναμένεται να έχουν σύμμαχο 1.500 και πλέον πιστούς οπαδούς τους, που προετοιμάζονται να στήσουν το δικό τους πάρτι στις εξέδρες και να σπρώξουν την αγαπημένη τους ομάδα προς την πολυπόθητη νίκη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά όπου 1.500 οπαδοί ελληνικής ομάδας δίνουν παρών σε γήπεδο της Πορτογαλίας σε συλλογικό επίπεδο!

Τέτοια κατορθώματα φυσικά τα κάνει μόνο ο Θρύλος και ο συγκλονιστικός του κόσμος, που είναι μακράν ο κορυφαίος στον κόσμο!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button