Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μόνο νίκες κόντρα στον «Ελέ»! (Videos)

Το απόλυτο απέναντι στον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης έχουν να επιδείξουν οι πρωταθλητές Ελλάδας στις τρεις ως τώρα φορές, όπου τέθηκαν αντιμέτωποι.

 

 

Απέναντι στην ομάδα, η οποία τον άνδρωσε ποδοσφαιρικά και του έδωσε τη δυνατότητα να πετύχει πάρα πολλά στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία θα τεθεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος το απόγευμα της Τετάρτης στο  «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Αστέρας Τρίπολης του 40χρονου προπονητή υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην αυλαία του δευτέρου γύρου, σ’ ενα ματς το οποίο παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες.

Ο «Ελέ», που είχε ξεπηδήσει από τα τμήματα υποδομών των Πειραιωτών, (σ.σ. κατακτώντας 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα την επταετία 1996-2003) θα τεθεί αντιμέτωπος του Ολυμπιακού για τέταρτη φορά στην σύντομη μέχρι στιγμής προπονητική του καριέρα.

Μάλιστα, ο 40χρονος τεχνικός έχει ηττηθεί και στις τρεις φορές, όπου αντιμετώπισε τον Θρύλο

Οι δύο προηγούμενες ήταν την περασμένη σεζόν, γνωρίζοντας ισάριθμες φορές την ήττα από τον Ολυμπιακό του Μάρκο Σίλβα τόσο ως τεχνικός του Πανθρακικού (3-4 στις 5/12/2015), όαο και ως προπονητής της Βέροιας (3-0 στις 28/2/2016).

Η τρίτη φορά μας φέρνει μόλις πριν από δύο εβδομάδες στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν έπειτα από ένα συγκλονισιτκό  ματς, ο Ολυμπιακός υπέταξε δύσκολα 2-1 του Αρκάδες χάρη σε γκολ του Μάρκο Μάριν στο 93ο λεπτό κι έκανε ιδανικό «ποδαρικό» στο 2017.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με αυστηρό πέναλτι του Μάσα στο 27’, ενώ ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει στο 53 ‘ με σουτ – οβίδα του Κώστα Φορτούνη.

 

Το ρεκόρ του ως παίκτης

 

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές ως ποδοσφαιριστής τον Ολυμπιακό. Με τον άλοτε πορτιέρο να μετράει απολγισμό δμία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Η πρώτη φορά, όπου ο «Ελέ» τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, ήταν όταν υπερασπιζόταν την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, στις  21 Νοεμβρίου του 2009 στις «Ζωσιμάδες»  είχε αναδειχθεί ισόπαλος 2-2 του Ολυμπιακού.

Η δεύτερη φορά ήταν στις 22 Αυγούστου του 2010 στην πρεμιέρα εκείνου του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στο «Καυτανζόγλειο»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μόλις έχει πάρει μεταγραφή στον Ηρακλή και με τις εκπληκτικές του αποκρούσεις αναγκάζει τον Ολυμπιακό σε ήττα με 2-1.

Στις άλλες δύο φορές όμως που τέθηκε αντιμέτωπος του Θρύλου, γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Αρχικά στις 5 Ιανουαρίου του 2011 (σ.σ. στην προηγούμενη φορά όπου είχε κάνει … ποδαρικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» υπερασπιζόμενος την εστία του Ηρακλή ) ο Ολυμπιακός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην άκρη του πάγκου του είχε επιβληθεί 2-0 χάρη σε τέρματα των Νταβίντ Φουστέρ (32’) και Μάρκο Πάντελιτς (83’).

Η αμέσως επόμενη μας βρίσκει στις 23 Οκτωβρίου του 2011, όταν είχε τεθεί αντιμέτωπος του Θρύλου υπερασπιζόμενος την εστία του Πανιωνίου. Σ’ εκείνο το ματς που είχε διεξαχθεί στην Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League  ο Ολυμπιακός είχε επιβληθεί με χαρακτηριστική άνεση, όπως μαρτυράει το τελικό 0-3, χάρη σε δύο τέρματα του Ράφικ Τζιμπούρ (33’, 57’) κι ένα του Κέβιν Μιραλάς (41’)

 

https://youtu.be/Be5H4KHp1Go

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button