ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μόνο Μπέτις στο μυαλό!

Μετά από μια πολύ δύσκολη μάχη, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να κάνει το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα.

Και εξακολουθεί να πορεύεται νικηφόρα για να υλοποιηθεί ο μεγάλος στόχος του Πέδρο Μαρτίνς. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, μεταξύ των στόχων που υπάρχουν για τον Πορτογάλο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του είναι η διάκριση της ομάδας στο Europa League.

Έτσι, μετά το παιχνίδι με τους Αρκάδες ακολουθεί εκείνο με την Μπέτις στο φαληρικό γήπεδο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν με το δεξί στο Europa League και να βάλουν από… κάτω την ισπανική ομάδα, η οποία επί της ουσίας αποτελεί το βασικό αντίπαλό τους για να μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση στους «32». Κι όλα αυτά με την βοήθεια του κόσμου τους που από χθες έδειξε ότι έκανε..  γερή προθέρμανση για την Πεμπτη.

Πολύ σπουδαίο είναι το γεγονος πως το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας, μπροστά στον κόσμο της ομάδας που θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση ενόψει και της δύσκολης συνέχεια στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Μίλαν και ΑΕΚ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button