ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπόγρη Ψυχάρα!!!

Απο μένα μην περιμένετε να σας εξηγήσω μπασκετικές λογικές και διάφορα άλλα παράξενα που λένε και γράφουν οι καθαρά φίλοι και συνάδελφοι ,αλλά λόγια ψυχής..Οτι δηλαδή θα ήθελε να πει ένας φίλαθλος που πήγε στο ΣΕΦ να δεί Ολυμπιακός -Φενέρ.

Το πρώτο είναι πλήρη απογοήτευση. Διότι όταν χάνεις από τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς δεν μπορείς ποτέ να είσαι χαρούμενος.   Από την άλλη, για ακόμα μία φορά είδαμε τα διαιτητικά όργια εις βάρος του Ολυμπιακού που έκριναν το παιχνίδι.  Ειδικά οι τρεις βολές του Σλούκα  ήταν απόφαση -δώρο των διαιτητών   και μαχαιριά στον Ολυμπιακό.

Αγωνιστικά. Ο Ολυμπιακός και ο Μπλατ ακόμα ψάχνονται. Το μπασκετικό στιλ του Αμερικανοισραηλινού είναι πολύ διαφορετικό από του Σφαιρόπουλου και ο προπονητής ψάχνει σχήματα να ταιριάξει για να παίξει το επιθετικό μπάσκετ που έχουμε δει από τις ομάδες του και άλλα καλούδια μπασκετικά. Ο κόσμος ,όμως του Ολυμπιακού δεν θα αντέξει να δει και άλλες ήττες. Μία δεύτερη από τον Παναθηναϊκό ,στο Πρωτάθλημα και με όσα έχουμε δει από τη διαιτησία τα προηγούμενα χρόνια είναι πιθανή και ακολουθούν Μπάγερν και Ρεάλ  στη διαβολοεβδομάδα. Back 2 back  ήττες θα φέρουν γκρίνια και  εκεί, σχεδόν πάντα φταίει ο προπονητής.

Βέβαια και ο ίδιος φταίει. Ο Λε Ντέι είναι σοφτ, ο Σπανούλης ένα χρόνο μεγαλύτερος, ο Μιλουτίνοφ είναι κουρασμένος, ο Πρίντεζης παίζει 36 λεπτά,ο Παπανικολάου είναι η γνωστή ψυχάρα, ο Μπόγρης δίνει ότι έχει , ο Ουίλιαμς Γκος μοιάζει φοβισμένος, ο Μάντζαρης είναι απενεργοποιημένος, ο Τολιόπουλος πρωταγωνιστεί στα ωραία βίντεο του καναλιού του Ολυμπιακού και ο Τουπάν αποτελεί μία αξιόπιστη   λύση μαζί με τον Στρέλνιεκς.

Πάμε στο θέμα Σπανούλης. Σόρι κόουτς αλλά εδώ βλέπω λάθος. Εσύ αποφασίζεις, αλλά ο Σπανούλης μένει στο τελευταίο πεντάλεπτο εκτός; Είναι η ομάδα έτοιμή να αρχίζει να ζει χωρίς τον Σπανούλη; Nαι..Εχει ειπωθεί ότι ο Βασίλης πρέπει να ξεκουράζεται, αλλά όντας στο μείον ένα  δεν θα μπορούσε είτε να πάρει το τελευταίο σουτ, είτε μέσα σε 7.2  να σχεδιαστεί μία επίθεση όπως το 2012 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ; Προσωπικά πιστεύω ότι ούτε ο Ομπράντοβιτς δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε ότι ο Σπανούλης  δεν θα ήταν  παρών στα 7.2 του αγώνα.

Κεφάλαιο Μπόγρης. Το είπε και ο ίδιος. Εχει αδικήσει τον εαυτό του στην καριέρα του αλλά εδώ έχει βρεί το λιμάνι του. Ξέρετε, σαν φίλος της ομάδας γουστάρω τους σταρ, αλλά  τρελαίνομαι με τις ψυχάρες. Και ο Μπόγρης είναι ένας απο αυτούς.. Δεν θα μου βάλει 40 πόντους ,αλλά θα παίξει αυτό που μπορεί και ακόμα παραπάνω, θα κάνει κατάθεση ψυχής και θα ξεσηκώσει άπαντες…

ΥΓ:Ο Βεζένκοφ δεν χώραγε σήμερα?

ΥΓ2  Aναρωτιέμαι τι θα δούμε την Κυριακή…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button