ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπλατ: “Δεν κάναμε καλά τα απλά πράγματα”

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την κακή αμυντική λειτουργία των περιφερειακών του Ολυμπιακού ,αλλά και για τα πολλά χαμένα ριμπάουντ που κόστισαν.

Αναλυτικά: “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς. Δεν θα κερδίσεις πολλά παιχνίδια, όταν χάνεις 20 ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα για να του δίνεις δεύτερες και τρίτες επιθέσεις. Όταν δεν παίρνεις τα αμυντικά ριμπάουντ, δεν μπορείς να τρέξεις και να παίξεις, όπως θέλουμε εμείς. Αυτή είναι η ιστορία του αγώνα..Οι αντίπαλοι γκαρντ έπαιξαν καλύτερα και υπερίσχυαν. Δεν έχω κάποια περαιτέρω εξήγηση. Το σχόλιο ή η ερώτησή σας είναι  αληθές Ήταν ένα σημαντικό στοιχείο του αγώνα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο”.

Οσον αφορά στην  παρουσία πολλών Rookies  σε ντέρμπι από την ομάδα του ο Μπλατ σχολίασε: “Είναι ένας παράγοντας. Ένας τρόπος να αντισταθμίσεις είναι να είσαι καλός στα αμυντκά ριμπάουντ και να μην κάνεις λάθη. Δεν τα καταφέραμε. Αυτά τα ματς πρέπει να τα ζήσουν οι παίκτες μας για να εξελιχθούν. Στο πρώτο ημίχρονο παρά την ατμόσφαιρα δείξαμε την ποιότητα και σταθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε, γιατί δεν κάναμε καλά τα απλά πράγματα. Δεν πήραμε τα αμυντικά ριμπάουντ και χάναμε την μπάλα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button