Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπιρτς για όσκαρ!

timthumb

Νταμπλ- νταμπλ με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ απέναντι στον Άρη πέτυχε ο διεθνής Καναδός σέντερ του Ολυμπιακού, δίνοντας συνέχεια στις εκπληκτικές του εμφανίσεις.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Σε τρομερό «λαχείο» αποδεικνύεται για τον Ολυμπιακό ο Κεμ Μπιρτς!

Ο διεθνής Καναδός σέντερ από τα πρώτα του επίσημα παιχνίδια με τα «ερυθρόλευκα» αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι παίκτης πολύ μεγάλης αξίας.

Με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί το κορμί του, δίνει την εντύπωση ότι δημιουργεί ένα αδιαπέραστο τείχος για τους αντιπάλους του και αυτό φρόντισαν να το … συνειδητοποιήσουν οι ψηλοί παίκτες του Άρη.

Με επιβλητική παρουσία, και στις δύο ρακέτες, ο 24χρονος Καναδός σέντερ αποτέλεσε μία από τις κολώνες της πολύ σημαντικής εκτός έδρας νίκης των πρωταθλητών Ελλάδας απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», αποδεικνύοντας ότι είναι παίκτης ειδικών αποστολών.

Με τους 10 πόντους, τα 12 ριμπάουντ που «κατέβασε»και ορισμένες αυτοκρατορικές … τάπες,  ο Κεμ Μπιρτς αποτέλεσε την πιο ποιοτική λύση στις δύο ρακέτες, συμβάλλοντας καταλυτικά στο να πανηγυρίσουν οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στη φετινή Α1.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button