ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μοντέστο και Νικοπολίδης είδαν τους Νέους

Στις εξέδρες του προπονητηρίου του Ρέντη βρέθηκε ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τον ομοσπνδιακό τεχνικό της Ελπίδων κι άλλοτε συμπαίκτη του στους «ερυθρόλευκους»  Αντώνη Νικοπολίδη και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της ομάδας Νέων με τον Πανιώνιο.

 

Την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από την ποιότητα που ξεχειλίζει στο ρόστερ της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, είχαν το μεσημέρι της Κυριακής οι Φρανσουά Μοντέστο και Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Θρύλο (σ.σ. συγκεκριμένα την σεζόν 2010-11) και εκλέκτορα της Εθνικής Ελπίδων είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Κ-20 του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο,  αλλά και να «τσεκάρουν» ορισμένους παίκτες από το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα το οποιο συνεχίζει αήττητο κι ακάθεκτο τον δρόμο προς την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Άλλωστε, γίνετια εκπληκτική δουλειά στην Κ-20, η οποία έχει τροφοδοτήσει αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές την πρώτη ομάδα, όπως οι Παναγιώτης Ρέτσος, Γιώργος Μανθάτης, Θανάσης Ανδρούτσος, Δημήτρης Νικολάου, Δημήτρης Σκαφίδας.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button