ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μιλάει με Εσπανιόλ ο Μίτσελ»

2048x1536-fit_michel-marseille-13-septembre

Στο προχωρημένο των επαφών του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ με την ομάδα της Καταλωνίας αναφέρονται ισπανικά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Μπορεί ο Μίτσελ να αποχώρησε κακήν κακώς από την Μαρσέιγ πληρώνοντας το «μάρμαρο της κάκιστης φετινής παρουσίας των Μασσαλών στο Championnat, ωστόσο, οι μετοχές του 53χρονου προπονητή στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο παραμένουν πολύ υψηλές.

Η έντονη προσωπικότητα, που κουβαλάει», αλλά πολύ περισσότερο οι επιτυχίες, σε επίπεδο αγώνων Champions League που πανηγύρισε ως προπονητής του Ολυμπιακού απέναντι σε συλλόγους του διαμετρήματος των Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα, αποτελούν πολύ ισχυρά «διαπραγματτευτικά ατού» για τον ίδιο.

Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται σύμφωνα με ξένο δίκτυο να ενδιαφέρει έντονα την Εσπανιόλ, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν πρόταση στον Χόρχε Σαμπάολι. Με τον τελευταίο να αρνείται και πλέον το όνομα του άλλοτε τεχνικού ων πρωταθλητών Ελλάδας να ακούγεται όλο και πιο έντονα στο «Μονζουίκ»

Όπως αναφέρει η «Marca», ο 53χρονος είναι σε προχωρημένες επαφές την καταλανική ομάδα, όμως δεν είναι ο μοναδικός που ενδιαφέρει τους Ισπανούς. Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο προσκήνιο υπάρχουν τα ονόματα των Πάμπλο Χέμεθ αλλά και ο Φιλίπ Μοντανιέ, οι οποίοι επίσης έχουν ακουστεί και για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button