ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Μια ακόμα απαιτητική χρονιά για τον Ολυμπιακό”

Το μεσημέρι της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των Γυναικών, με τον Ολυμπιακό να κληρώνεται την πρώτη αγωνιστική να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου, η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, σε δηλώσεις της τόνισε ότι τα κορίτσια του Θρύλου, καλούνται να υπερασπιστούν τους δύο τίτλους τους στην Ελλάδα, μίλησε για τις υποχρεώσεις του Eurocup, ενώ όσον αφορά την πρώτη αγωνιστική που θα βρει τις νταμπλούχες Ελλάδας να αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με ένα «ντέρμπι»… στα χαρτιά.

«Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες και φυσικά στον Ολυμπιακό μας. Η χρονιά φέτος θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για μία ακόμη φορά για τον Ολυμπιακό, μιας και μετέχει στο Eurocup. Οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ξεκινούν σχεδόν μαζί με το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, στις αρχές Οκτωβρίου. Η ομάδα καλείται να υπερασπίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας αλλά και του Κυπέλλου. Το πρωτάθλημα ξεκινάει με ένα «ντέρμπι»… στα χαρτιά τουλάχιστον, μιας και ο αντίπαλος μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, Παναθηναϊκός, είναι αρκετά αποδυναμωμένος δεδομένων και των διοικητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Αναφορικά με την κλήρωση του κυπέλλου θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τη Νίκη Λευκάδας, η οποία είναι μία αρκετά ανταγωνιστική ομάδα, όπως απέδειξε στην περσινή αγωνιστική σεζόν. Σίγουρα δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο και όλα κρίνονται πάντα μέσα στο παρκέ. Φυσικά στόχος για την Ελλάδα δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από την κατάκτηση του Νταμπλ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη,

Σχετικά Άρθρα

Back to top button