ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μην… κλάψετε κιόλας!

Όσοι βρίσκονται στο γήπεδο πραγματικά μπορεί να τους φθονεί ο κόσμος που δεν κατάφερε να δώσει το “παρών” στου Ρέντη. Όχι μόνο επειδή βλέπουν από κοντά τον Θρύλο στην μεγάλη μάχη του τίτλου αλλά επειδή για να την παρακολουθήσουν οι ίδιοι πρέπει να… υποφέρουν τα αυτάκια τους! Κι αυτό διότι για μία ακόμα φορά, οι σπορτκάστερς της κρατικής τηλεόρασης είναι συντριπτικά… κατά του Ολυμπιακού!

Όση ώρα οι ερυθρόλευκοι είναι μπροστά στο σκορ (την μεγαλύτερη διάρκεια δηλαδή) προσπαθούσαν ν… μεταδόσουν την αύρα τους στην ΑΕΚ, η οποία “μπορεί να το ανατρέψει, να συγκεντρωθεί, έχει εμπειρία” και άλλα τέτοια ωραία που “τρυπάνε” τα αυτιά του κόσμου του Ολυμπιακού.

Με… βαριά καρδιά δε, είπαν ότι ο Τσιλιμπάρης έχει κάνει μία “καλή εμφάνιση κλειδώνοντας ψυχολογικά τον αντίπαλο”. Σκεφτείτε τι εμφάνιση κάνει ο πορτιέρο του Θρύλου για να αναγκαστούν να το πουν! Στο τέλος ή θα βάλουν παπούτσια να μπουν μέσα να παίξουν και χάντμπολ μπας και το “γυρίσει”. Και το πολύ πολύ αν το πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, ελπίζουμε να μην… κλάψουν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button