ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με 30 προσκλήσεις η κάθε φιναλίστ!

 

Στην απόφαση ο επερχόμενος τελικός Κυπέλλου στα «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ να διεξαχθεί με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και σχολεία προχώρησε η ΕΟΚ.

Χωρίς την παρουσία οπαδών αποφάσισε η ΕΠΟΚ να διεξαχθεί ο επερχόμενος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ο οποίος έχει οριστεί για τις 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια»

Μάλιστα, η Ελληνική Ομοσπονδία στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/1) αποφάσισε να δώσει σε κάθε ομάδα από 30 προσκλήσεις, ενώ τα εισιτήρια θα μοιραστούν σε σχολεία. Με την Ομοσπονδία να φοβάται την ύπαρξη επεισοδίων

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας της, Κώστα Ζαχαρόπουλο, ενώ γενικότερη η πολιτική που ακολουθούν οι Πειραιώτες δεν άλλαξε. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εδώ και καιρό απέχει από οτιδήποτε έχει σχέση με την ΕΟΚ και αυτό έπραξε και στη σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου, καθώς στον Πειραιά θεωρούν πως οι θέσεις και οι προτάσεις τους δεν λαμβάνονται υπόψιν από την Ομοσπονδία.

Ο Κώστας Ζαχαρόπουλος κατά την διάρκεια της διαδικασίας δεν πήρε θέση, απλά ενημερώθηκε για τα όσα ειπώθηκαν, ώστε να ενημερώσει τα πάντα για λογαριασμό της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button