ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟ

Με το δεξί η Εθνική

Με βασικό τον Μανώλη Ζερδεβά και πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο Europa Cup καθώς επικράτησε με 7-5 της Ισπανίας στη Βαρκελώνη.

Η Εθνική μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και δεν άργησε να ανοίξει το σκορ με τον Δερβίση, ενώ σημείωσε άλλα δύο αναπάντητα τέρματα με τον Μουρίκη και του Γενηδουνιά. Ο Μάγιαρακ μείωσε προσωρινά για τους Ισπανούς πριν ο Γούνας κάνει το 1-4 της πρώτης περιόδου.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με τον Φουντούλη να σκοράρει, ενώ ο Καπότσης στην κόντρα διαμόρφωσε το 1-6 με την Ισπανία να μειώνει σε 2-6 με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο ο Σκουμπάκης έκανε το 2-7  αλλά σε εκείνο το σημείο η γαλανόλευκη χαλάρωσε ο  Περόνε μείωσε σε 3-7, ενώ λίγο αργότερα έγινε και το 4-7.

Στην τελευταία περίοδο η Εθνική έκλεισε την άμυνα της και μπορεί να μην βρήκε δίχτυα αλλά δεν άφησε και την Ισπανία να ολοκληρώσει την αντεπίθεση της. Έτσι το 5-7 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

Ισπανία – Ελλάδα 5-7 (1-4, 1-2, 2-1, 1-0)

Ισπανία (Ντέιβιντ Μάρτιν): Λόπες, Μουναρίθ 1, Γκρανάντος, Ντελ Τόρο, Μινγκέλ, Λαρούμπε, Καμπάνας, Φερνάντες, Ταχούλ, Περόνε 1, Μάλιαρακ 3, Μπούστος, Λόριο 

Ελλάδα(Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Νικολαΐδης, Φουντούλης 1, Καπότσης 1, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button