ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Με τους καλύτερους του κόσμου»

Στην ψυχική δύναμη που προσφέρει στην ομάδα η συγκλονιστική στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού στάθηκε με ποστάρισμά του στα social media ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραίκής ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς.

 

Πανέτοιμος και αποφασισμένος για ένα θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε στην μάχη του «Allianz Stadium» απέναντι στην Γιουβέντους για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League

Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Τάκη Λεμονή να επιστρέφει στην τεχνική τους ηγεσία αναζητούν μία νέα επανεκκίνηση, που θα τους δώσει την απαιτούμενη ώθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Σε αυτή τους την προσπάθεια, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν στο πλευρό τους τους 2.500 πιστούς τους οπαδούς, οι οποίοι προετοιμάζονται να δώσουν ξανά τον δικό τους παλμό στην εξέδρα και να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την αγαπημένη τους μάδα να πετύχει κάτι θετικό κόντρα στην περυσινή φιναλίστ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Λίγες ώρες πριν την αποψινή σπουδαία αναμέτρηση ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραίκής ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς ανέβασε σχετικό μήνυμα στα social media όπου αναφέρθηκε με αποθεωτικά σχόλια στον συγκλονιστικό κόμσο του Θρύλου, ενώ ανέβασε φωτογραφία από την εκπληκτική τους παρουσία στον προ τριετίας εκτός έδρας αγώνα με την Γιουβέντους.

Αναλυτικά:

«Η καρδιά γεμίζει δύναμη. Με τους καλύτερους του κόσμου δίπλα σου τα θαύματα είναι πιο κοντά. Μάχη μέχρι το τέλος… #olympiacos #gate7 #?⚪️wekeepondreaming.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button