REDΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Με τον κόσμο μας για να πάμε παραπάνω” (vid)

Με το γνωστό πλατύ και ζεστό χαμόγελό της, η Αφροδίτη Κοσμά μίλησε στο Redaroume.gr στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης προπόνησης ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει. Η άσσος του Ολυμπιακού μίλησε για τους φετινούς στόχους, την ευρωπαϊκή πρόκληση ενώ έστειλε και το μήνυμά της στον κόσμο του Ολυμπιακού να σταθεί ακόμη πιο “δυνατά” στο πλευρό της ομάδας για να γίνει το βήμα παραπάνω:

Για το τί πρέπει να περιμένουμε φέτος:

“Ο στόχος καταρχάς είναι το αήττητο και η διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα. Μετά τα περσινά στην Ευρώπη έχουμε πάρει το μάθημά μας αλλά και τις εμπειρίες. Φέτος θα είναι πιο εύκολα και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε βήματα παραπάνω. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός κοιτάει πάντα το καλύτερο. Δεν κοιτάμε να μείνουμε στάσιμοι. Επομένως ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να γίνουμε μία μεγάλη και υπολογίσιμη δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ”.

Για την έλλειψη ανταγωνισμού που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα:

“Δυστυχώς το επίπεδο είναι χαμηλό. Η οικονομική κρίση χτύπησε το ελληνικό μπάσκετ. Θα θέλαμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έκαναν φέτος κάποιες προσθήκες και ενισχύθηκαν. Ελπίζω να μας βοηθήσουν. Βέβαια, όπως είπα, ο Ολυμπιακός κοιτάει πάντα προς το καλύτερο. Εμείς προσπαθούμε να φτάσουμε τις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις κι όχι να μείνουμε στάσιμες. Αν μπορούν και οι υπόλοιπες ομάδες, έστω κάποιες να μας βοηθήσουν, αυτό θα μας έκανε καλό γιατί θα δυνάμωνε και το πρωτάθλημα”.

Το μήνυμά της στον κόσμο:

“Δύο χρόνια τους έχουμε κάνει χαρούμενους πιστεύω! Αήττητες είμαστε, νταμπλούχες έιμαστε και φέτος θα προσπαθήσουμε για το κάτι καλύτερο στην Ευρώπη. Τους θέλουμε κοντά μας. Θέλουμε κοντά μας ακόμη περισσότερους φιλάθλους για να γεμίσουν το γήπεδό μας και να τους έχουμε στο πλευρό μας”.

οοο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button