ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με σύνεση και προσήλωση για το 1-0


Νίκη με πειστική εμφάνιση αναζητά ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον Προμηθέα (18:00, OTESport7).

Στην μάχη της ημιτελικής φάσης των πέι – οφ ρίχνεται ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» που προέρχονται από τις μέτριες εμφανίσεις κόντρα στη Κύμη στη προηγούμενη φάση της Basket League φιλοξενούν το νεανικό συγκρότημα της Πάτρας κι ευελπιστούν στην εύρεση του επιθυμητού αγωνιστικού ρυθμού, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και να μπουν σε ρότα επιτυχιών.

Η αυξημένη συγκέντρωση, η προσήλωση στον στόχο ακι το κυριότερο η διατήρηση της απόδοσης σε υψηλα΄επίπεδα σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα χρονικά σημεία αποτελεί ένα από τα «κλειδιά» της σειράς γενικότερα για τον Ολυμπιακό.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τη ίωση που το ταλαιπώρησε

Από την άλλη πλευρά εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, μετά από δύο προπονήσεις όπου έβγαλε μέρος του προγράμματος, έκανε την Τετάρτη το απόγευμα λίγο παραπάνω και ενδεχομένως να βρεθεί στην 12άδα για το ματς με τον Προμηθέα και να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής. Κάτι το οποίο θα αποφασιστεί λίγη ώρα πριν τη έναρξη της αναμέτρησης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button