ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με συγκέντρωση κόντρα στην Μπάμπεργκ

Με προσοχή και πάθος ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την γερμανική ομάδα στοχεύοντας στην 18η νίκη, πoυ θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάληψη μιας θέσης στην προνομιούχο τετράδα (21:00, NS1).

Mε την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, που απορρέει από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός «μαρσάρει» για ακόμη μία νίκη, φιλοξενώντας την Μπάμπεργκ για τη 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (21:00, NS1)

Ο Θρύλος φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στο εκπληκτικό νικηφόρο σερί, που έχει δημιουργήσει στην πύρινη έδρα του, ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει μία ομάδα, η οποία έχει αποδειχθεί σε κακό δαίμονα και αυτό ανταποκρίνεται από το γεγονός ότι τα τελευταία δυόμιση χρόνια ο Ολυμπιακός μετράει μόνο μία νίκη στα τελευταία πέντε του παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας.

Οι Γερμανοί μπορεί να βρίσκονται 13η θέση και να έχουν ρεκόρ 9-15, ωστόσο, πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, την οποία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου οφείλουν να παρουσιαστούν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και να μπουν στο παρκέ με το μαχίρι στα … δόντια και με ξεκάθαρη διάθεση να επιβάλλουν από τα πρώτα λεπτά τον δικό τους νόμο στο παρκέ του ΣΕΦ, ώστε να πανηγυρίσουν την 18η νίκη τους στη φετινή διοργάνωση.

Η Μπάμπεργκ, που θα έχει για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου της, τον Λούκα Μπάνκι έρχεται στο ΣΕΦ με στόχο να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και οι Πειραιώτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη! Κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει το αποψινό παιχνίδι ως «ύπουλο»

Οι «ερυθρόλευκοι» με τους Κιμ Τιλί και Μπόμπι Μπράουν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην σύνθεσή τους σεματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, δείχνουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ να μπουν με το πόδι … πατημένο στο γκάζι και να φτάσουν σε ένα ακόμη θρίαμβο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button