ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με συγκέντρωση κόντρα στην Κύμη

Την «παρθενική» του νίκη στην νέα Basket League  επιζητεί ο «λαβωμένος» Ολυμπιακός κόντρα στην ομάδα της Εύβοιας (17:00- ΕΡΤ-1)

Το ξεκίνημα που θα τον επαναφέρει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ αναζητεί ο Ολυμπιακός από την Χαλκίδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο κλειστό της πρωτεύουσα της Εύβοιας
«Τάσος Καμπούρης» την Κύμη και στοχεύουν στην παρθενική τους νίκη στην νέα Basket League έπειτα από την ήττα της πρεμιέρας στο «άδειο» λόγω τιμωρίας ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό με 68-71.

Η αναμέτρηση κρύβει κινδύνους και παγίδες για τους «ερυθρόλευκους» ειδικά από τη στιγμή, όπου η ομάδα θα παραταχθεί με αισθητές απουσίες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τις ανάγκες της σημερινής αναμέτρησης δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου, όπως φυσικά και τον Κιμ Τιλί, ο οποίος  πέρασε από χειρουργική επέμβαση.

Παρήγορο στοιχείο, ωστόσο, αφορά την αποθεραπεία του Μπράιαν Ρόμπερτς

Ο νεοφερμένος Αμερικανός είχε υποστεί θλάση και δεν είχε αγωνιστεί στο ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε στον αγώνα της Ευρωλίγκας με την Μπασκόνια.

Το ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» είναι να ελέγξουν πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και να μην επιτρέψουν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά στους αντιπάλους τους να πιστέψουν σε κάτι θετικό.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button