ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με συγκέντρωση για το «διπλό»

Πανέτοιμος για νίκη που θα τον διατηρήσει ακλόνητο στην κορυφή της Α1, ο Ολυμπιακός κοντράρεται στην Ρόδο με τον υπολογίσιμο Κολοσσό (16:00, NS2).

 

Η διατήρηση της κορυφής αποτελεί το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρησή του κόντρα στον Κολοσσό (16:00, NS2).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ρίχνονται στην μάχη του «Βενετόκλειου» με μοναδικό στόχο την νίκη, η οποία θα τους δώσει την δυνατότητα να βγάλουν μία ακόμη επικίνδυνη έξοδο από το πρόγραμμά τους και να παραμείνουν στην πρώτη θέση , η οποία αυτομάτως χαρίζει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των επερχόμενων πλέι – οφ. Στην κούρσα προς την κατάκτησης του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα παραταχθούν για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Πάτρικ Γιανγκ, θα έχουν στην σύνθεσή τους τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις την μέση κι αναμένεται να αποτελέσει ακόμη ένα χρήσιμο εργαλείο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, είχε δυσκολευτεί αρκετά, μέχρι να υποτάξει την αντίσταση του Κολοσσού με 75-67, θα επιδιώξει να επιβάλλει τους δικούς του νόμους στο παρκέ και με όπλο την πολύ πιεστική του άμυνα και την έφεσή του για γρήγορο παιχνίδι να θέσει τις βάσεις για το «διπλό».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button