ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με στόχο για… Σου-Κου 6 στα 6!!!

Ακόμη ένα σαββατοκύριακο έφτασε και αναμένεται να είναι το ίδιο ερυθρόλευκο όπως τα προηγούμενα!

Το πρόγραμμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα πλούσιο με μάχες σε όλα τα τμήματα, αρχής γενομένης το Σάββατο από το πόλο και το Παπαστράτειο, εκεί που η ομάδα των γυναικών αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Παιχνίδι που θα το παρακολουθήσετε μέσω του osfp TV. Στις 16.30 το βόλεϊ γυναικών παίρνει τη σκυτάλη στο Ρέντη και αντιμετωπίζει τον Αίαντα Ευόσμου, ενώ στις 17.30 τα βλέμματα στρέφονται ξανά στο Παπαστράτειο! Εκεί αναμένεται να δοθεί η… μάχη του Σαββατοκύριακου.

Ο Θρύλος παίζει κόντρα στην Παρτιζάν σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδος και λόγω της σημασίας του και λόγω της αντιπάλου. Το παιχνίδι αυτό θα μεταδοθεί και ζωντανά από το Web TV της ΕΡΤ και θα μπορείτε να βρείτε το live του και στο Redaroume.

Το Σάββατο κλείνει στις 18.30 με τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στον Ηρακλή Χαλκίδας για την Volley League ανδρών.

Την Κυριακή στις 13.00 η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Θρύλου αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενώ στις 16.00 το χάντμπολ του Ερασιτέχνη μας ρίχνει την αυλαία στο Σαββατοκύριακο. Στο Ρέντη οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την ΧΑΝΘ για την 10η αγωνιστική.

Τι λέτε; Πάμε για το 6 στα 6;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button