ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με σοβαρότητα στην Κύμη

Με την ψυχολογία στα ύψη αλλά χωρίς τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την νεοφώτιστη ομάδα της Εύβοιας για την 13η αγωνιστική της Basket League (17:30 , NS2).

 

Με στόχο να διευρύνει το απόλυτο στην φετινή Basket League o Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κύμη την τοπική νεοφώτιστη ομάδα για την 13η αγωνιστική της Basket League (17:30, NS2).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας που προέρχονται από τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στον «εμφύλιο» της προηγούμενης Παρασκευής, ευελπιστούν να δώσουν συνέχεια στην ξέφρενη κούρσα τους προς την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Σπανούλη. Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να προστατεύσει τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη της ομάδας, ο οποίος κόντρα στον Παναθηναϊκό έσφιξε τα δόντια κι έδωσε το παρών, παρά τους πόνους που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό.

Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο ο «Kill-Bill» να πάει  ανάσες, ώστε να είναι πανέτοιμος για τον κομβικής σημασίας εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Το ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί να παρουσιαστούν σοβαροί κι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να επιβεβαιώσουν την ξεκάθαρη ανωτερότητά τους στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα της Εύβοιας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button