ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Με σοβαρότητα και τον κόσμο στο πλευρό μας!»

Στους τομείς που θα δώσουν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να κλείσει νικηφόρα τις ευρωπαϊκές του υπχορεώσεις για το 2016 απέναντι στην Νις αναφέρθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

 

Στις πτυχές που θα δώσουν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να ολοκληρώσει με τον ιδανικότερο τρόπο τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για το έτος που φεύγει, με αντίπαλο την Νις, στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, εστίασε στην ανάγκη οι παίκτες του να επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα κόντρα στη γαλλική ομάδα:

«Βλέπουμε το παιχνίδι με τη Νίς σαν ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα μας που θέλουμε να το κερδίσουμε. Με σοβαρότητα ομαδικό παιχνίδι και τον κόσμο μας στο πλευρό  μας μπορούμε να κλείσουμε το 2016 με μια σημαντική νίκη!»

 

Εσπανιόλ: «Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με της Νις αναφέρθηκε ο Άλμπερτ Εσπανιόλ

«Το παιχνίδι κόντρα στη Νις είναι το τελευταίο για το Champions League πριν την διακοπή για τις γιορτές. Μέχρι στιγμής έχουμε καλή πορεία και εμφανίσεις. Στο προηγούμενο ματς με τη Ζόλνοκ στην Ουγγαρία ήμασταν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί.  Είχαμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε αλλά παρ’ όλα αυτά ήρθε ισοπαλία. Αναλογιζόμενοι πάντως τις συνθήκες πρόκειται για ένα θετικό αποτέλεσμα. Από κει και πέρα ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας, όπου έχουμε την εξαιρετική υποστήριξη των οπαδών μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button