ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με Ρούμπεν και Κόντη στον πάγκο

Ένα πρόβλημα σκωλικοειδίτιδας δεν επέτρεψε στον Όσκαρ Γκαρθία να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στον αποψινό επαναληπτικό με την ΑΕΚ. 

 

Ένα απρόοπτο θέμα υγείας που ανέκυψε με τον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία θορύβησε για λίγο τους «ερυθρόλευκους» λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν αναχωρήσει η αποσοτλή των πρωταθλητών Ελλάδας με προορισμό το ΟΑΚΑ έγινε γνωστό, ότι ο Λκαταλανός τεχνικός προσβλήθηκε από μία φλεγμονή σκωλικοειδίτιδας και είχε έντονους πόνους, με άμεση συνέπεια να εισαχθεί άμεσα στο Μetropolitan.

Έυτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη, τον αποψινό επαναληπτικό Κυπελλου με την ΑΕΚ θα κοουτσάρει ο στενός του συνεργάτης Ρούμπεν ενώ ο  Χρήστος Κόντης θα βρεθεί δίπλα του.

Να σημειωθεί, ότι ο Γκαρθία για τέσσερις ώρες προσπαθούσε να συνέλθει προκειμένου να δώσει το παρών αλλά δεν τα κατάφερε και λογικά θα υποβληθεί σε επέμβαση Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου μετά από αυτή τη εξέλιξη, εξέφρασαν το πάθος τους να παίξουν και για τον προπονητή τους!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button