ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Με πίστη για την πρόκριση

Αποφασισμένη να καλύψει το σκορ της ήττας της στον πρώτο αγώνα από τη Σέπσι (59-55) η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί την ρουμάνικη ομάδα στην Γλυφάδα (18:00 – ΕΡΤ).

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού  στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας, για το δεύτερο αγώνα μπαράζ του Eurocup. Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδος σε όλες τις εγχώριες υποχρεώσεις τους, φιλοξενούν την Σέπσι (18:00 – ΕΡΤ) και προσδοκούν σε νίκη πάνω από τέσσερις πόντους, έτσι ώστε να προκριθούν στη φάση των «16» της διοργάνωσης, όπου ήδη περιμένει η Τζιρόνα.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Μίσσας, έχει προετοιμάσει κατάλληλα τις αθλήτριές του, για ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό, αναφορικά με τη συνέχεια του Θρύλου στην Ευρώπη. Στη διάθεσή του δεν είναι ακόμα η Αφροδίτη Κοσμά, με τις «ερυθρόλευκες» έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο τους, να θέλουν να πραγματοποιήσουν το επόμενο βήμα τους στο Eurocup.

Η αποστολή της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Σέπσι αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button