ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Με μεγάλη σοβαρότητα»

 

Σοβαρότητα κι αυξημένη συγκέντρωση ενόψει των τελικών με τον Πανναξιακό, συνιστά ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

 

 

Στους τομείς που θα καταστήσουν πιο εύκολο το έργο της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού με φόντο την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου τίτλου, αναφέρθηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών του Θρύλου αναφερόμενους στους τελικούς της Α1 κόντρα στον Πανναξιακό δεν παρέλειψε να σταθεί στον βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνουν για τις παίκτριές του, οι οποίες οφείλουυ να αντιμετωπίσουν τις συγκεκριμένες μάχες με την δέουσα σοβαρότητα και προσοχή:

«Είναι ίδιο παιχνίδι όπως στον τελικό του Κυπέλλου και όπως  είχα πει τότε θα αγωνιστούν οι δυο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος που έχουν παίξει το καλύτερο βόλεϊ τη φετινή σεζόν. Εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα λόγω της έδρας. Έχουμε παίξει τρεις φορές φέτος με τον Πανναξιακό και έχουμε κερδίσει και τις τρεις, ωστόσο οι τελικοί δεν θα είναι το ίδιο εύκολοι όσο οι ημιτελικοί. Είμαι σίγουρος όμως ότι οι αθλήτριές μας θα αντιμετωπίσουν με μεγάλη σοβαρότητα αυτά τα ματς και στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button