ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με Λεβαδειακό ντεμπουτάρει ο Γιάγια!

Ήταν 14 Μαΐου του 2006 με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ιωνικο στο τελευταιο ματς – φιεστα κατάκτησηςτου πρωταθλήματος όταν ο Γιάγια φόρεσε για τελευταία φορά την ερυθρόλευκη σε επίσημο ματς. Και λέμε επίσημο διότι το 2010 στο Match against poverty – φίλοι Ζιντάν-Ροναλντο εναντίον εκλεκτής ομάδας Ολυμπιακού είχε φορέσει ξανά τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμενο!

Πλέον διαρκώς ανεβάζει στροφές και ετοιμάζεται για το νέο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, η πρεμιέρα του Ιβοριανού μέσου θα πραγματοποιηθεί στο ματς Κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας, λίγες ημέρες πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την κλήρωση, που έγινε στην ΕΠΟ πριν από λίγες ώρες οριστικοποιήθηκε ότι ο Ιβοριανός σούπερ σταρ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά έπειτα από την επιστροφή του, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» μπροστά στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν ξανά, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (27/9) σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει, ασφαλώς, πόλο έλξης, όχι μόνο λόγω της πρεμιέρας του Γιάγια Τουρέ, αλλά κι επειδή σε αυτό το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δεδομένο πως θα δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες, άρα θα επιλέξει πολλά νέα πρόσωπα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button