ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με «ιερό» πάθος για την νίκη!

Το ξεκίνημα της αντεπίθεσης στην σειρά με την Ζαλγκίρις Κάουνας θα επιχειρήσει να πετύχει ο «λαβωμένος» Ολυμπιακός (21:15, NS1).

 

Τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς καλείται να παίξει ο Ολυμπιακός στον αποψινό δεύτερο προημιτελικό απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας (21:15,NS1)

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εντός έδρας ήττα στο πρώτο ματς της σειράς με 78-87, καλούντια να βγάλουν σφυγμό, πίστη, ενέργεια και το κυριότερο νοοτροπία νικητή και να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Απόψε για τον Θρύλο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης κόντρα στην μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα, την οποία μέχρι στιγμής φέτος δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν.

Άπαντες έχουν συναισθανθεί την σπουδαιότητα του αγώνα και κόντα στις πολλές και συνεχόμενες ατυχίες, φέρονται αποφασισμένοι να καταθέσουν ψυχή και καρδιά στο παρκέ του ΣΕΦ, ώστε να ισοφαρίσουν αρχικά την σειρά και στη συνέχεια να πάνε στην «Zalgirio Arena» να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την επιστροφή του πλεονεκτήματος έδρας. Με φόντο την πρόκριση στο Final-4  του Βελιγραδίου.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά και εξόχως σημαντικά για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ιδιαίτερα στην γραμμή των ψηλών, αφού   δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες των Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργου Μπόγρη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα γόνατά τους.

Επίσης, στην … εξίσωση των προβλημάτων, έρχονται να προστεθούν οι περιπτώσεις των Κώστα Παπανικολάου και Γιάνις Στρέλνιεκς, που υποφέρουν από τενοντίτιδα και ενοχλήσεις στην πλάτη αντίστοιχα . Αμφότεροι θα δοκιμάσουν να προπονηθούν στο χαλάρωμα της Παρασκευής σε μία προσπάθεια να εξαντλήσου τις πιθανότηες συμμετοχής τους, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μερος τους

Την ίδια στιγμή, στην εξίσωση θα μπει και ο κόσμος! Το κατάμεστο ΣΕΦ πρέπει να είναι … κολαστήριο, ώστε να λιώσει σαν λάβα το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και παράλλήλα να προσφέρει στην ομάδα την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για την καθοριστική συνέχεια της σειράς

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button