ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Με ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση»

Να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα απέναντι στον Πρωτέα ζήτησε από τις παίκτριές του ο προπονητής του Ολυμπιακού Κώστας Μίσσας.

 

Με αναμέτρηση στην Βούλα απέναντι στον τοπικό Πρωτέα ξεκινάει η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις της για το 2018.

Οι «ερυθρόλευκες» που προέρχονται από την σπουδαία τους νίκη επί της Τζιρόνα με 65-60 καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και σοβαρότητα κόντρα σε μία από τις πλέον παραδοσιακές ομάδες, ώστε να προσθέσουν ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές τους

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Μίσσα:

«Ερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι και μπαίνουμε και πάλι στην ελληνική πραγματικότητα. Είναι ένα ματς πρωταθλήματος και πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να έχουμε τη προαπαιτούμενη συγκέντρωση και να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι λες και είναι ένα ματς του Eurocup. Πρέπει λοιπόν να είμαστε έτοιμοι για να περάσουμε και αυτήν την υποχρέωση για το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και εμείς τα κοιτάμε όλα με την ιδια σοβαρότητα χωρίς να υποτιμάμε κανένα αντίπαλο. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνουμε ως Ολυμπιακός».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button