ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Με θέλουν στον Ολυμπιακό!»

eebb4d_1444347

Στο ενδιαφέρον της Τσίβας προς τον ίδιο για την επιστροφή του στο Μεξικό αναφέρθηκε ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος στάθηκε και στην πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ανοικτό άφησε ο Άλαν Πουλίδο το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τσίβας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ESPN» ο διεθνής Μεξικανός φορ του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι δεν αποκλείει το σενάριο να επσιτρέψεις την πατρίδα του, ωστόσο όπως τόνισε, ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, ειδικά μετά τον καταπληκτικό δεύτερο γύρο που πραγματοποίησε φέτος, φορώντας τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναφερόμενος στην Τίγκρες και όσα έχο
υν συμβεί, σχολίασε πως έχουν σχεδόν τελειώσει οι εκκρεμότητες και πως ο ίδιος αγαπάει την ομάδα στην οποία θα ήθελε να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του.

«Πάλεψα απέναντι σε όλους και θυσίασα αρκετά πράγματα για να είμαι στην Ευρώπη. Βρίσκομαι σε μία σημαντική στιγμή στην καριέρα μου, θα μου άρεσε να συνεχίσω εδώ, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Γνωρίζω ότι η Τσίβας ενδιαφέρεται για μένα, τίποτε δεν αποκλείεται. Στον Ολυμπιακό θέλουν να μείνω, αλλά στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν» δήλωσε ο Άναν Πουλίδο.

Για το θέμα με την Τίγκρες ανέφερε: «Η υπόθεση έχει σχεδόν λυθεί. Περιμένω την απόφαση της FIFA ή του CAS για να αποζημιωθεί η Τίγκρες. Είναι το μοναδικό που απομένει. Θα μου άρεσε να επιστρέψω. Αγαπάω την Τίγκρες, ελπίζω να μπορέσω να κλείσω την καριέρα μου εκεί».

Για το κεφάλαιο Εθνική ομάδα σχολίασε:
«Νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε τον λόγο που συμβαίνει αυτό. Αφορά το πρόβλημα που είχα με την πρώην μου ομάδα την Τίγκρες. Μένω ήρεμος καθώς γνωρίζει πως δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, αλλά με άλλα θέματα. Νομίζω πως θα άξιζα μια κλήση, αλλά αυτό έχει να κάνει με άλλα θέματα. Πρέπει να σεβαστείς τις αποφάσεις αλλά νομίζω πως η κατάσταση είναι ξεκάθαρη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button