ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με …Βίκτορ Σάντσεθ κόντρα στην Μπεσίκτας

192950

Ο Ισπανός τεχνικός ….αναγκαστικά θα καθίσει στον πάγκο των «ερυθρόλευκων για τελετυαία φορά για τις ανάγκες του κυριακάτικου φιλικού κόντρα στην πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την ευκαιρία να βρεθεί για τελυταία φορά στην άκρη του πάγκου του Ολυμπακού θα έχει ο Βίκτορ Σάντσεθ στο αυριανό εκτός έδρας φιλικό των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στην Μπεσίκτας

Ο άδοξος αποκλεισμός από την Χάποελ Μπεερ Σεβά για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έφερε τον 40χρονο τεχνικό στην πόρτα της εξόδου, γεγονός το οποίο τον αναγκάζει να ταξιδέψει για τελευταία φορα με την ομάδα στην Κωνσταντινούπολη ενόψεοιτου κυριακάτικου φιλικού.

Το γεγονός ότι ακόμη οι «ερυθρόλευκοι» δνε έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Ισπανού προπονητή στην άκρη του πάγκου, καθιστά αναγκαία την παρουσία του για τις ανάγκες ενός τόσο δυνατού τεστ, το οποίο έχει αποκτήσει πολύ καθορισιτκ΄χαρακτήρ,α ενόψει των επερχόμενων αναμετρήσεων με την ρούκα για τα πρκριματικά του Europa League.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ προπόνησε σήμερα τους παίκτες των ερυθρολεύκων και μετά έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι. Ο Ισπανός συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι. Εκτός αποτολής τέθηκαν οι μόνιμα τραυματίες Ομα΄ρ Ελαμπντελαουί και Δημήτρης Σιόβας

Αναλυτικά:

Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button