ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Με «αύρα» ευρωπαϊκή

«Στροφή» στο πρωτάθλημα για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία λίγες ημέρες μετά την θριαμβευτική της πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup επί της Κράσνονταρ αντιμετωπίζει τον Αίαντα Ευόσμου.

 

Μετά τον ιστορικό θρίαμβο και την πρόκριση για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Challenge Cup, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στρέφει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν, εκτός έδρας, τον Αίαντα Ευόσμου, στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (24/3), στις 17:00, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στόχος του Θρύλου είναι να διευρύνει το αήττητο του στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς εν όψει των δυο ευρωπαϊκών τελικών στις 4 και 11 Απριλίου. Εκτός διάθεσης του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς για το ματς με την Κράσνονταρ έχουν τεθεί η Μαρία Νομικού και η Κατερίνα Ζακχαίου.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button