ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Με αίσθημα ευθύνης!»

gemelos1

Το σύνθημα για μία επιτυχημένη παορυσία της Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας στην κολύμβηση έδωσε ο αρχιπροπονητής Νίκος Γέμελος.

Την ακλόνητη πίστη του για μία επιτυχημένη παρουσία στην επερχόμενη Ολυμπιάδα του Ρίο εξέφρασε ο Νίκος Γέμελος.

Ο σπουδαίος αρχιπροπονητής του τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού και ομοσπονδιακός τεχνικός, θα δώσει το παρών για 5η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και 6η συνολικά αφού είχε αθλητή και στην Ατλάντα το 1996. Υπό την τεχνική του καθοδήγηση θα αγωνιστούν οι επίσης «ερυθρόλευκοι» Σπύρος Γιαννιώτης και Κέλλυ Αραούζου.

Αναφερόμενος στους στόχους της Ολυμπιακής ομάας, ο Νίκος Γέμελος τόνισε στο osfp.gr  τα εξής:

«Ο Ολυμπιακός είναι από τους συλλόγους στην Ελλάδα, τους πάρα πολύ λίγους, που μόνο σε αυτόν οφείλει το 80% της επιτυχίας του ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.  Είναι αρωγός σε αυτά τα παιδιά όχι τα τελευταία χρόνια μόνο αλλά από την ίδρυση του.  Αν δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός θα ήταν πολύ πίσω ο αθλητισμός για αυτό το λόγο έχει τους περισσότερους αθλητές και σίγουρα και στον υγρό… στίβο.  Με έδρα τη Ναυτική πόλη όπως ο Πειραιάς, ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια έχει «ματώσει» αρκετά για να έχουν οι αθλητές του την προετοιμασία που αρμόζει για το υψηλό επίπεδο στο οποίο αγωνίζονται. Παράλληλα έχει γεμίσει όλα αυτά τα παιδιά με αίσθημα ευθύνης και ως προς τον σύλλογο και ως προς την Ελλάδα. Έτσι πιστεύω ότι θα δούμε τους αθλητές του Ολυμπιακού να δίνουν το 100% στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα συναισθήματα που νιώθω για αυτούς τους αγώνες είναι πολλά. Θα είναι οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες του Σπύρο Γιαννιώτη και αυτοί οι αγώνες μετά από 17 χρόνια που έχω υπό την επίβλεψή μου αυτόν τον αθλητή θα είναι πάρα πολύ έντονοι και φορτισμένοι συναισθηματικά. Αθλητές σαν τον Σπύρο τον Γιαννιώτη έχουν τιμήσει τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Από την άλλη θα είναι η πρώτη παρουσία της Κέλλυς Αραούζου μέσω της οποίας βιώνεις αυτή την εναλλαγή των αθλητών πάρα πολύ γρήγορα.

Σε όλη μας αυτή την προσπάθεια ο Ολυμπιακός είναι δίπλα μας και είναι μεγάλη η βοήθεια και του κ. Μαρινάκη και των κ. Αγγελόπουλων και φυσικά του Μιχάλη Κουντούρη. Τους ευχαριστούμε για όλα!»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button