ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μεγάλη μου τιμή, αλλά προέχει ο Ολυμπιακός!»

1-338

Ο Χάρης Παυλίδης άνοιξε την καρδιά του στο  Redaroume.gr και αναφέρθηκε στην ανάληψη των τυχών της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών του Καναδά, ενώ στάθηκε και στις φετινές του βλέψεις με τον Θρύλο.

 

Συνέντευξη στον Κώστα Παλαιολόγο

Σε κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών έχει αναχθεί ο Χάρης Παυλίδης, με αφορμή την τεράστια σε αξία συμφωνία του για την ανάληψη των τυχών της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών του Καναδά!

Οι συνεχόμενοι τίτλοι και διακρίσεις του με τον Θρύλο, με αποκορύφωμα την κατάκτηση των τριών ευρωπαϊκών τροπαίων (Len Trophy  τη σεζόν 2013-14, Champions League την περίοδο   2014-15 και το Σούπερ Καπ Ευρώπης την περασμένη σεζόν) αποτέλεσαν την καλύτερη διαφήμιση για τον ίδιο, αλλά και τον Ολυμπιακό γενικότερα που ανεβάζει το προφίλ του σε δυσθεώρατα ύψη παγκοσμίως!

Με αφορμή την νέα σελίδα που ανοίγει στην γεμάτη τίτλους και διακρίσεις προπονητική του καριέρα, ο επιτυχημένος τεχνικός της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού άνοιξε την καρδιά του στο «redaroume.gr» κι αναφέρθηκε τόσο στις πτυχές που έθεσαν τις βάσεις για την επίτευξη της συμφωνίας, αλλά και τις υψηλές του βλέψεις για την φετινή προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η ανάθεση των νέων του καθηκόντων σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώνει το πρόγραμμά του, τονίζοντας ότι προτεραιότητά του αποτελεί να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στον δρόμο των επιτυχιών.

Καταρχάς συγχαρητήρια για την νέα σελίδα στην προπονητική σας διαδρομή .

«Νιώθω μεγάλη τιμή που μου δίνεται η δυνατότητα να εργαστώ σε μία ξένη χώρα και να διδάξω τα μυστικά του αθλήματος, όμως την δεδομένη στιγμή προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και η επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει».

 Πώς προέκυψε αυτή η πρόταση και μάλιστα από μία χώρα αρκετά μακρινή σε γεωγραφικό επίπεδο;

«Είναι μία ιστορία, η οποία είχε ξεκινήσει να υφίσταται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Είχα επαφή με έναν φίλο Ιταλό, ο οποίος με προέτρεψε κιόλας να στείλω ένα βιογραφικό.

Το έστειλα, αλλά μέσα μου πίστευα ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να προχωρήσει η υπόθεση. Έφθασα μέχρι την τελική τριάδα, πήγα για κάποιες συνεντεύξεις, τις πρόσεξαν και τελικά κάπως έτσι, έγινε η τελική μου επιλογή».

Πολύς κόσμος απορεί και δικαιολογημένα για το πώς θα μπορέσετε να συνδυάσετε το αυξημένο σας πρόγραμμα και να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας σε Εθνική Καναδά και Ολυμπιακό;

«Το ευτύχημα είναι ότι δεν θα χρειαστεί να απουσιάσω από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Τόσο την σεζόν που διανύουμε, όσο και την επόμενη περίοδο μπορούν εύκολα να συνδυαστούν και τα δύο χωρίς να χρειαστεί να αφήσω πίσω τις υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό, που αποτελεί και προτεραιότητά μου»

Έχετε κάποια πληροφόρηση για το αγωνιστικό επίπεδο του Καναδά;

«Σε γενικές γραμμές το επίπεδό τους είναι καλό, ωστόσο, τους λείπουν ακόμη σημαντικά πράγματα, ώστε να φτάσουν στο σημείο να γίνουν ανταγωνιστικοί απέναντι στο ευρωπαϊκό μοντέλο. Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον πάντως, το πώς θα παρουσιαστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης».

Οι φετινές βλέψεις του Ολυμπιακού μέχρι πού μπορούν να φτάσουν;

«Ξεκάθαρος στόχος μας θα είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά και η πρόκρισή μας για ακόμη μία φορά στο Final-4. Μέχρι στιγμής μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα μας, αποτελούν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί βασικών παικτριών, που δεν μας έχουν επιτρέψει ακόμη να βρούμε τον επιθυμητό ρυθμό.

Θέλω να πιστεύω ότι το νέο σύστημα του πρωταθλήματος που θα εφαρμοστεί από φέτος με τα πολλά ντέρμπι, θα βοηθήσει από την πλευρά του γίνει ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό το προϊόν, αλλά και θα μας ωφελήσει ενόψει των αυξημένων μας υποχρεώσεων στην Ευρώπη».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button