ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μεγάλη μου αγάπη» με … στυλ ευρωπαϊκό! (Video)

Σε φουλ ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινήθηκε η επίσημη εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που μεταδόθηκε τη Δευτέρα (26/2) από το Κανάλι 1 του Πειραιά και με Live Streaming από το OSFP TV.

Η «Μεγάλη μου Αγάπη» συνδέθηκε με το κλειστό του Ρέντη, απ’ όπου η Στέλλα Χριστοδούλου και ο Κώστας Στιβαχτής μίλησαν για τους επαναληπτικούς αγώνες με την Πφάφιγκεν (27/2, 19:00 ) και τη Μένεν (1/3, 19:00), στους οποίους οι ομάδες βόλεϊ ανδρών και βόλεϊ γυναικών θα σφραγίσουν την πρόκριση για την ημιτελική φάση του CEV Challenge Cup. Και οι δύο υπογράμμισαν τον καταλυτικό ρόλο που θα παίξει η παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες του Ρέντη.

Η «Μεγάλη μου Αγάπη» στάθηκε στην εκτός έδρας ισοπαλία (10-10) της ομάδας πόλο γυναικών με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κίνεφ Κίρισι στον πρώτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας, στο προσεχές ματς του πόλο ανδρών με το Ανόβερο για το Τσάμπιονς Λιγκ κι όπως κάθε εβδομάδα μεταδόθηκαν νέα και ρεπορτάζ από όλες τις ομάδες και τα τμήματα υποδομή του Ολυμπιακού ΣΦΠ,  χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του συλλόγου κι απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων  στο OSFP TV.

Ακολουθούν αποσπάσματα των δύο συνεντεύξεων:

 

Στέλλα Χριστοδούλου: «Πρόκριση με νίκη μπροστά στον κόσμο μας»

Για το αν υπάρχει άγχος: «Σαφώς και υπάρχει άγχος, το οποίο θέλουμε να το κρατήσουμε στα επίπεδα του δημιουργικού άγχους. Εχουμε αφήσει πίσω μας τον πρώτο προημιτελικό και τη νίκη μας στην Ελβετία, καθώς αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι σαν να είναι αναμέτρηση νοκ άουτ. Θέλουμε να σφραγίσουμε την πρόκριση με καθαρή νίκη μέσα στο Ρέντη. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας στηρίξει και να φτάσουμε στον πρώτο στόχο που είναι η παρουσία μας στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ».

Για την Πφέφιγκεν: «Δεν υποτιμούμε την Πφέφιγκεν. Ξέρουμε πως για να φτάσει έως εδώ πέτυχε προκρίσεις με εκτός έδρας νίκες. Παίζει καλό βόλεϊ και είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Αγωνιστικά είναι καλή στην άμυνα και οι παίκτριές της κυνηγούν κάθε φάση. Ανεξαρτήτως σκορ δεν τα παρατάνε και βγάζουν πάθος κι ενέργεια. Για αυτό, όπως προανέφερα, αφήσαμε πίσω μας τη νίκη στην έδρα τους. Για εμάς είναι ένα καινούργιο ματς».

 

Κώστας Στιβαχτής: «Στο Βέλγιο κάναμε τη μισή δουλειά και στο Ρέντη θα την ολοκληρώσουμε»

Για το παιχνίδι στο Βέλγιο: «Ο πρώτος προημιτελικός, μέσα το Βέλγιο, ήταν δύσκολος. Δυσκολευτήκαμε αρκετά λόγω του γηπέδου της Μένεν. Είναι χαμηλοτάβανο, με πολλές διαγραμμίσεις στο τερέν το οποίο γλιστρούσε αρκετά. Περίεργο κλειστό, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε και να κάνουμε τη μισή δουλειά που απαιτείται για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ».

Για την παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Μένεν: «Είναι πολύ ωραίο και δεν ξέρω πως ακριβώς να περιγράψω το συναίσθημα που νιώθεις όταν παίζεις στο εξωτερικό και υπάρχει κόσμος στην εξέδρα που φωνάζει για εσένα. Είναι κάτι μαγικό».

Για το ματς της Πέμπτης: «Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για τη ρεβάνς της Πέμπτης. Εχουν προηγηθεί δύο παιχνίδια που δεν παρουσιαστήκαμε μέτριοι, αλλά θα δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο σε αυτή την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Να ολοκληρώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε στο Βέλγιο και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το αγωνιστικό στυλ της Μένεν: «Μπορεί να τους νικήσαμε μέσα στην έδρα τους, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως η Μένεν είναι κακή ομάδα. Είναι μία κεντρικοευρωπαϊκή ομάδα που υποστηρίζει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Προσπαθούν να οργανώσουν πολύ καλά την επιθετική τους λειτουργία και παρουσιάζονται πάντα διαβασμένοι για το πώς παίζει ο αντίπαλός τους. Μπορεί να μη διαθέτει τους παίκτες – αστέρες, καθώς οι κορυφαίοι Βέλγοι και Ολλανδοί αγωνίζονται στο εξωτερικό, όμως έχει παίκτες που έχουν μάθει να παίζουν σωστά και με τακτική. Ως εκ τούτου πρέπει να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή στη ρεβάνς».

Το μήνυμα του στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος μας θα παίξει σημαντικό ρόλο και χρειαζόμαστε τη βοήθειά του. Η παρουσία των φιλάθλων μας δίνει έξτρα ώθηση σε εμάς και ταυτόχρονα κάνει πιο δύσκολη την προσαρμογή των αντιπάλων μας στις απαιτήσεις του αγώνα. Μπορεί η βελγική ομάδα να παίζει μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους στο γήπεδό της, αλλά δεν γνωρίζει πως είναι να αγωνίζεται μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για τη ζωντανή μετάδοση από το OSFP TV των τελικών του Final 4 εφήβων της ΕΣΠΕΔΑ: «Είναι σημαντικό και πολύ καλό για το άθλημα και τα νέα παιδιά που ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός σύλλογος  όπως είναι ο Ολυμπιακός  πρόβαλε τις προσπάθειες τους μέσω μίας τόσο άρτιας τηλεοπτικής παραγωγής. Σκεφτείτε πόσο ωραίο είναι για τους μικρούς που μπορούν να τους δουν οι φίλοι τους και οι συμμαθητές τους να αγωνίζονται μέσα από το κανάλι του Ολυμπιακού».

 

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα (17:00 – 19:00) η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα μέλη του γραφείου Τύπου του συλλόγου, Κώστας Δελεχάς και Σταύρος Ζαζάνης κι ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

 

*Στο επισυναπτόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την εκπομπή της Δευτέρας 26  Φεβρουαρίου 2018.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button