ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μεγάλες οι επενδύσεις του Προέδρου!»

1461941

Στην σπουδαιότητα της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Κ-20 του Ολυμπιακού, αλλά και στην αξία των επενδύσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Στην αξία της κατάκτησης του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος από την ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού αλλά και στις τεράστιες επενδύσεις του Προέδρου του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, στην Ακαδημία αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι έλειπε ο συνδετικός κρίκος της πρώτης ομάδας με την Ακαδημία ο οποίος να ξέρει πολύ καλά το υλικό της Ακαδημίας. Ευτύχησα να είμαι δυο χρόνια στην Ακαδημία και ξέρω πολύ καλά όλα τα παιδιά. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό το έργο που συντελείται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία. Οι επενδύσεις που κάνει ο Πρόεδρος στο κομμάτι των γηπέδων και όλων των υποδομών που θέλουν τα παιδιά για να δουλέψουν και να εξελιχθούν είναι πολύ μεγάλες.

Κακά τα ψέματα εάν δεν επενδύσεις εκεί δεν μπορείς να εξελιχθείς. Είναι γεγονός ότι δεν μας λείπει τίποτα σε σχέση με τις ευρωπαϊκές ομάδες στο κομμάτι της οργάνωσης. Έχουμε όλα τα γυμναστήρια, τα γήπεδα, έχουμε ψυχολόγους, διατροφολόγους για να παρέχουμε τα πάντα στα παιδιά. Ο Πρόεδρος επενδύει ένα μεγάλο ποσό στην Ακαδημία. Για εμάς χαρά μας είναι κάποια παιδιά να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Ήδη φέτος μπήκε ο Τσιμίκας και ο Βούρος και θέλουμε να βάλουμε και άλλα παιδιά. Να ξέρουν όμως ότι ο Ολυμπιακός είναι μια δύσκολη ομάδα. Είμαι 100% σίγουρος ότι κάποια παιδιά θα παίξουν στον Ολυμπιακό και άλλα θα κάνουν σταδιοδρομία επαγγελματία ποδοσφαιριστή σ’ άλλες ομάδες αφού έχουν όλα τα εφόδια για να παίξουν ποδόσφαιρο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button