ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματς – πρόκληση για Θρύλο!

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για την σπουδαία εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στην αγαπημένη του Πόλη (20:00, – NS2).

 

Με την αποφασιστικότητα και τη πίστη για νίκη να ξεχειλίζει, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην … αγαπημένη του Πόλη την Αναντολού Εφές για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (20:00- NS2).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας οι οποίοι θα έχουν ξανά στην σύνθεσή τους τον Έρικ Γκριν, που ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα, αλλά όχι τον Ματ Λοτζέσκι, που προβλέπετια να μείει εκτός δράσης για τις τρεις επόμενες εβδομάδες, θέλουν όσο τίποτε άλλο να αποδράοσυν με το «διπλό» στις αποσκευές τους, ώστε να κρατήσουν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για μία θέση στην πρώτη δυάδα!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν το αποψινό παιχνίδι ως μία τεράστια πρόκληση! Κι αυτό γιατί μπορεί να έχουν ήδη εξασφαλίσει το προνόμιο του πλεονεκτήματος ενόψει των επερχόμενων προημιτελικών, ωστόσο, διψούν για επιστροφή στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» απόντος του Ματ Λοτζέσκι, αλλά και με τον αρχζηγό τους Βασίλη Σπανούλη να επιχειρεί να βρει άμεσα ρυθμό μετά τα συνεχόμενα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τους προηγούμενους μήνες, θα τα δώσουν όλα για νίκη απέναντι σε μία ομάδα, η οποία βρίσκεται σε φουλ αγωνισιτκή φόρμα, όπως αποδεικνύουν οι επτά νίκες στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα.

Μα πάνω απ’ όλα θα έχουν μία τεράστια ευκιαρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε μία αρκετά δύσκολη έδρα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button