ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μας «ταξιδεύει» 16 χρόνια πίσω!

xerenfen2000

Αρκετά με την αντίστοιχη της περιόδου 2000-01 μοιάζει η νέα εκτός έδρας γκρίζας απόχρωσης  εμφάνιση του Ολυμπιακού. 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Μνήμες από το μακρινό παρελθόν ξύπνησαν στον Ολυμπιακό, με αφορμή τα αποκαλυπτήρια της ολοκαίνουριας δεύτερης εμφάνισης με την υπογραφή της Adidas αποκλειστικά και μόνο για τους πρωταθλητές Ελλάδας!

Η γκρίζα απόχρωση έφερε στους πιο παλιούς και μηυμένους οπαδούς του Ολυμπιακού αναμνήσεις της περιόδου 2000-01. Μία σεζόν στην οποία ο Θρύλος είχε λανσάρει τη εορταστιή φανέλα με αφορμή την συμπλήρωση 75 ετών από την ίδρυση του κορυφαίου συλλόγου της χώρας

adidas_-ofc_2016-17_away_-_group_0

Για τους λάτρεις της στατιστικής, των αριθμών και των … συγκυριών, ήταν η πρώτη σεζόν στο πέρασμα των 40 και πλέον τελευταίων ετών, όπου ο Ολυμπιακός είχε λανσάρει τις μαύρες κάλτσες στην παραδοσιακή του εμφάνιση με τις «ερυθρόλευκες» ρίγες και το λευκό σορτσάκι.

Για να μην …ξεφεύγουμε όμως, η δεύτερη εμφάνιση που θα συνοδεύει τις προσπάθειες των παικτών του Βίκτορ Σάντσεθ ομοιάζει αρκετά με την αντίστοιχη εκτός έδρας εκείνης της περιόδου!

Για όσους δεν θυμούνται αναφερόμαστε για την σεζόν, όπου ο Ολυμπιακός είχε λανσάρει για πρώτη φορά στην ιστορία του τις γκρίζες εμφανίσεις με το μαύρο σορτσάκι! Μία εμφάνιση, ονειρική, φανταχτερή και αυτοκρατορική, αντάξια της δυναμικής του συλλόγου που εκπροσωπούσε!

 

6-0 ethnikos

Το Redaroume ταξιδεύει τον χρόνο 16 χρόνια πίσω και σα ςφέρνει στο μυαλό εκείνες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button