ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μας γεμίζει αυτοπεποίθηση»

Στην ψυχολογική «ντόπα» που προσδίδει στον ίδιο και τους συμπαίκτες του η νίκη επί της Λάρισας ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, αναφέρθηκε ο Θανάσης Ανδρούτσος.

 

Στα ουράνια πετούσε ο Θανάσης Ανδρούτσος μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Λάρισα, που βρήκε τον Ολυμπιακό να επικρατεί εύκολα με 2-0 των Θεσσαλών και τον ίδιο να αναδεικνύεται MVP του αγώνα.

Ο νεαρός μέσος, ο οποίος πανηγύρισε το παρθενικό του γκολ στην Super League και γρεηγορότερο του φετινού πρωταθλήματος υπογράμμισε πως είναι πολύ χαρούμενος για το γκολ, σημειώνοντα ςότι η νίκη επί της θεσσαλικής ομάδας ανεβάζει στα ύψη τον δείκτη της αυτοπεποίθησης όλων ενόψει της καθοριστικής συνέχειας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Ανδρούτσου.

Για το γεγονός πως πέτυχε το δεύτερο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του Ολυμπιακού:

«Εντάξει, εγώ χαίρομαι για το τέρμα που πέτυχα. Δεν κατάλαβα ότι ήταν τόσο γρήγορο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ήταν μία πολύ καλή ομαδική προσπάθεια και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γιατί το γκολ φυσικά δεν το έβαλα μόνος μου, αλλά ήταν ομαδική προσπάθεια».

Για το αν το γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού έκανε πιο εύκολο το έργο των «ερυθρόλευκων»:

«Ναι, σίγουρα είναι κάτι που είναι στα πλάνα μας. Προσπαθούμε να πιέζουμε από την αρχή, βέβαια αναλόγως και με το πώς πηγαίνει το παιχνίδι, κάνουμε πολλές φορές ελεγχόμενο πρέσινγκ. Σήμερα μας βγήκε πολύ καλά και σωστά και έτσι πετύχαμε αυτό το τέρμα».

Για το αν ο Ολυμπιακός έπρεπε να πετύχει και άλλα γκολ:

«Σίγουρα είναι λίγα τα γκολ που πετύχαμε. Το καλό είναι ότι γίνεται πολύ καλή ομαδική προσπάθεια για να βγάλουμε αυτές τις ευκαιρίες. Η δουλειά πρέπει να γίνει στα τελειώματα των φάσεων ενόψει και του δύσκολου ματς το οποίο πλέον κοιτάμε».

Για το αν αυτή η νίκη δίνει αυτοπεποίθηση στον Ολυμπιακό ενόψει του προσεχούς ευρωπαϊκού παιχνιδιού:

«Ναι, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και εμάς και τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε αυτή τη διαφορά, η οποία μας δίνει κατά κάποιο τρόπο άνεση. Ωστόσο, εμείς δεν θα πρέπει να είμαστε άνετοι. Πρέπει να κοιτάξουμε αρχικά το επόμενο μας παιχνίδι της Πέμπτης. Να βάλουμε τα κεφάλια κάτω, να δουλέψουμε και μόλις τελειώσει αυτό το ματς, στο οποίο εύχομαι όλα να πάνε καλά θα κοιτάξουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είμαστε επαγγελματίες και μας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια».

Για το ποιον ποδοσφαιριστή του Θρύλου θαυμάζει:

«Θαυμάζω τον Μιλιβόγεβιτς, τόσο για την αγωνιστική του εικόνα όσο και το πώς συμπεριφέρεται εκτός γηπέδων. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και επίσης πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Σίγουρα και ο Ιμπαγάσα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μου έχει δώσει κάποιες συμβουλές, τις οποίες εφαρμόζω και τον ευχαριστώ για αυτό».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button