ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος!»

Στην ώθηση που έδωσε ο απίστευτος κόσμος του Ολυμπιακού με τη στήριξή του, εστίασε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τους λόγους του θριάμβου επί της Γενισέι.

 

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο τεχνιός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς λίγη ώρα μετά την λήξη του πρώτου ημιτελικού του Challenge Cup  κόντρα στην Γενισέι!

Ο αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης και αήττητης κούρσας των «ερυθρόλευκων» στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαίκή διοργάνωση στις δηλώσεις του στάθηκε στη συγκλονιστική συμπαράσταση του απίστευτου κόσμου του

Ο προπονητής του Θρύλου τόνισε πως οι παίκτριές του είχαν πίεση, όμως με την στήριξη του μοναδικού κόσμου κατάφεραν να φτάοσυν στον θρίαμβο

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς:

Για το παιχνίδι:

«Σίγουρα ήταν πολύ μεγάλη νίκη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ιδιαίτερα από το θετικό αποτέλεσμα που πετύχαμε. Το παιχνίδι ήταν σε μερικές στιγμές νευρικό με κάποια λάθη, αλλά δεν είναι εύκολο. Παίζουμε στα ημιτελικά κόντρα σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Λέμε ότι πρέπει να παίξουμε χωρίς πίεση, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το εφαρμόσεις. Στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά, όχι τόσο η αντίπαλός μας. Στο δεύτερο σετ έγινε το αντίθετο. Εκείνοι άρχισαν να παίζουν καλύτερα. Όμως στο τρίτο και τέταρτο σετ ανεβάσαμε την απόδοσή μας και παίξαμε ωραίο βόλεϊ με ποιότητα. Ιδιαίτερα το τελευταίο σετ, το οποίο ήταν δραματικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαμε τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα σε όλο το παιχνίδι και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν αισθάνθηκε φόβο για τον τραυματισμό της αρχηγού Στέλλας Χριστοδούλου:

 

«Δεν ήμουν φοβισμένος σε καμία περίπτωση. Είμαι σίγουρος και πρώτη μου προτεραιότητα είναι να διαφυλάξω την υγεία των παικτριών μου. Αλλά ο ιατρός είπε ότι δεν είχε κάποιο μεγάλο πρόβλημα και έτσι έπαιξε και μας βοήθησε στο να φτάσουμε στη νίκη».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button