Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μας έδωσε αυτοπεποίθηση!»

Untitled-5-4

Στην αξία της φιλικής νίκης επί του Λεβαδειακού, η οποία συνοδεύτηκε από θετική εμφάνιση στάθηκε ο Αντρέ Μάρτινς μέσω των social media.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά από την ημέρα της μεταγραφής του στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, είχε ο Αντρέ Μάρτινς στο χθεσινό νικηφόρο φιλικό κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος, ο οποίος στον συναρπαστικό επαναληπτικό με την Αρούκα συνδύασε με μία πανέμορφη ασίστ στο νικητήριο γκολ του Μπράουν Ιντέγε το επίσημο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα», ερχόμενος από τον πάγκο. απέναντι στους Βοιωτούς πήρε φανέλα βασικού και είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει μεγαλύτερη «επικοινωνία» με τους νέους του συμπαίκτες του, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Παρά το μικρό χρονικό διάστημα παρουσίας του στον Θρύλο, ο 27χρονος Πορτογάλος έχει ήδη «δεθεί» συναισθηματικά με τους πρωταθλητές Ελλάδας

Αυτό φάνηκε περίτρανα από το μήνυμα που ανέβασε στο Instagram από το χθεσινό φιλικό.

Ο Μάρτινς ανέβασε μία φωτογραφία από την χθεισνή φιλική αναμέτρηση γράφοντας τα εξής:

«Χθες ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι που μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της δουλειάς μας, τις δεξιότητες μας. Ένα καλό παιχνίδι για να ενώσει την ομάδα. Θα πρέπει να γίνουμε “ένα”».

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button