ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρινάκης: “Ερχονται μεγάλα πράγματα για τον Πειραιά”

vravefsi6Σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ που βρέθηκαν στην ειδική αυτή συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Πειραιά ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε χαρακτηριστικά.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας να βραβεύσουμε τους αθλητές μας που ανήκουν στον ολυμπιακό. Και ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο προπονητής του Νίκος Γέμελος. Αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που προέρχονται από τον Πειραιά ή από άλλους συλλόγους του Πειραιά. Νιώθουμε περήφανοι και θέλουμε να χαρούμε ακόμα περισσότερες νίκες και διακρίσεις. Θέλουμε τα παιδιά του Πειραιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό όσο περισσότερο γίνεται. Για άλλη μια φορά δίνω τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά αυτά. Μας έκαναν περήφανους. Το έχουμε ανάγκη αυτό. Τους εύχομαι να έχουν υγεία και ό,τι καλύτερο στο μέλλον».

 

Ερωτηθείς για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πειραιά, απάντησε: «Έχουμε ήδη κάνει πολλά αναφορικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Έχουμε φτιάξει γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, έχουμε επισκευάσει κλειστά γυμναστήρια και σε λίγο καιρό θα μπορούμε να ανακοινώσουμε ορισμένα ακόμα μεγαλύτερα πράγματα για τον Πειραιά. Πράγματα όπως ένα κλειστό κολυμβητήριο που το έχει ανάγκη η πόλη και ο Σύλλογός μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button