ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρίν ο πρώτος! (Videos)

14063791_1784109285207528_949896450591551572_n

Ο διεθνής Γερμανός εξτρέμ άνοιξε τον χορό των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού από την Τσέλσι.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το πόσο πολύ έχει εδραιωθεί ο Ολυμπιακός στην ελίτ της Ευρώπης με την πορεία του όλα αυτά τα χρόια σε όλα τα επίπεδα αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι συνεργάζεται πλέον με ξεχωριστή ευκολία σε μεταγραφικό επίπεδο με ομάδες τοπ-κλάσης κι αίγλης!

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Μάρκο Μαρίν.

Ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα της Τσέλσι και μετά από αστραπιαίες ενέργειες έκανε δικό του τον 27χρονο διεθνή Γερμανό εξτρέμ, ο οποίος έρχεται να προσδώσει ποιότητα και ταχύτητα στις πτέρυγες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η ιδιαιτερότητα της σπουδαίας μεταγραφής έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Μάρκο Μαρίν αποτελεί την πρώτη μεταγραφή που έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός από την λονδρέζικη ομάδα!

Για όσους ίσως δεν το έχουν προσέξει ο Ολυμπιακός δεν είχε αγοράσει ποτέ ξανά στο παρελθόν ποδοσφαιριστή, ο οποίος προερχόταν από τους «μπλε» του Λονδίνου και κατόχους του Champions League του 2012…

Αυτό, όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι στο παρελθόν δεν είχε χτυπήσει την πόρτα της ομάδας του «Στάμφορντ Μπριζ».

Αυτό και φυσικά είχε συμβεί, αλλά για διάφορους λόγους το ενδιαφέρον δεν είχε μετατραπεί σε γάμο…

Με πιο τρανές περιπτώσεις το φημολογούμεμο ενδιαφέρον προηγούμενων ετών για τους Μπεναγιούν,  Κακουτά, αλλά και αυτό που είχε ανακύψει πριν από ένα μόλις μήνα με αποδέκτες τους Μπερτράν Τραορέ και Κριστιάν Ατσού.

Ας θαυμάσουμε όμως ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές του Μάρκο Μαρίν στα παρακάτω videos.

 

https://youtu.be/dnj9PV6Lxr8

https://youtu.be/5jklXp5Xwb4

https://youtu.be/8i10lJnpg2I

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button