ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαζεμένα προβλήματα ξανά!

Με ενοχλήσεις στο δεξιό τετρακέφαλο αποχώρησε ο Κιμ Τιλί από το πρόγραμμα του Σαββάτου, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ψήνεται στον πυρετό και ο Κώστας Παπανικολάου δεν προλαβαίνει τον Κολοσσό…

 

Στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον Κολοσσό, η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 (18/3 – 17:00, ΟΤΕSports 4) βρήκε τον τεχνικό Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους στενούς του συνεργάτες να … μετρούν εκ νέου σημαντικά προβλήματα και να αναζητούν τρόπους επίλυσής τους.

Αρχικά ο Κιμ Τιλί αποχώρησε από το πρόγραμμα με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεξί ποδός. Ο Γάλλος φόργουορντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Απών από τη σαββατιάτικη προπόνηση ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο διεθνής γκαρντ ανέβασε υψηλό πυρετό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο παίκτης ακολουθεί εντατική φαρμακευτική αγωγή και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από το πώς θα αισθανθεί.

Παράλληλα, οριστικά νοκ άουτ για τη αναμέτρηση με τους Ροδίτς τέθηκε εκ νέου ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες λόγω του οστικού οιδήματος κάτω πόλου δεξιάς επιγονατίδας και τενοντίτιδας επιγονατιδικού δεξιού ποδός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button