ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαγεύτηκαν από τον Ναό!

Την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του «Γ. Καραϊσκάκης» είχαν τα παιδιά που συμμετέχουν στο Summer Cup  στο πλαίσιο της τρίτης ημέρας.

 

Εντυπωσιακή ήταν και η τρίτη ημέρα του Summer Camp 2018 το οποίο ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 29/06 στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Συγκεκριμένα η Τετάρτη (27/6) περιελάμβανε περιλάμβανε πλούσια ποδοσφαιρική δράση αλλά και εργομετρικές μετρήσεις για τα παιδιά που συμμετέχουν. Επιπλέον έγιναν σεμινάρια αθλητικής διατροφής σε ειδική αίθουσα της Ακαδημίας και φυσικά συνεχίστηκαν οι ξεναγήσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκεί οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές είχαν τη χαρά και την ευτυχία να δουν πώς είναι από μέσα ο Ναός, τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, οι εσωτερικοί χώροι και οι εξέδρες του πιο σύγχρονου γηπέδου στην Ελλάδα, που φιλοξενεί τις αναμετρήσεις του Θρύλου, της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.

Τα παιδιά απ’ όλο τον κόσμο, που επέλεξαν και φέτος το Summer Camp, διασκεδάζουν και μαθαίνουν στο καλύτερο προπονητικό κέντρο της χώρας και σ’ ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Το Summer Camp θα συνεχιστεί την Πέμπτη με πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αλλά και με σεμινάρια αθλητικής ψυχολογίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button