Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μίλι» ο εκτελεστής!

14729262_1440455992636079_2151282333693450921_n

Το δεύτερό του γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το τρίτο του στη φετινή Super League πανηγύρισε ο διεθνής Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού, χαρίζοντας την σπουδαία νίκη στους πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τον τίτλο του … βιονικού παίκτη του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε με τον ιδανικότερο τρόπο ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην συγκλονιστική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής Σέρβος μέσος, ο οποίος από το ξεκίνημα της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας αγωνίζεται ασταμάτητα έχοντας συνεχώς το πόδι του πατημένο στο … γκάζι, έμελλε να αποτελέσει τον «χρυσό» σκόρερ ή τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής εάν προτιμάτε και τον πιο καθοριστικό παράγοντα επάνω στον οποίο ο Ολυμπιακός έθεσε τις βάσεις του θριάμβου του κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ο «Μίλι», ο οποίςο στο 96’ εκμεταλλεύθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο την συστημένη σέντρα του Κώστα Φορτούνη γράφοντας με ωραία γυριστή κεφαλιά το τελικό 2-1, πανηγύρισε το τρίτο του γκολ στο φετινό  πρωτάθλημα, (σ.σ. είχαν προηγηθεί αυτά κόντρα στην Βέροια στο 6-1 της πρεμιέρας και το 0-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ απέναντι στον Πανιώνιο την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική) και αποτελεί αυτή τη στιγμή τον δεύτερο σκόρερ του Θρύλου στον σχειτκό πινακα πίσω από τον Μπράου Ιντέγε, που έχει σκοράρει πέντε φορές.

Μάλιστα, ο 25χρονος Σέρβος μέσος τείνει αν εξελιχθεί σε .., κακό δαίμονα του ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα επίσης στις 4 Οκτωβρίου του 2015 στον εκτός έδρας θρίαμβο του Ολυμπιακού επί του «Δικεφάλου»! Και για τους λάτρεις των συμπτώσεων και σ’ εκείνο το ματς της Τούμπας ο «Μίλι» είχε σκοράρει με κεφαλιά στο 36’, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2. Με τον Κώστα Φορτούνη να επωμίζεται τον ρόλο του δημιουργού, αφού είχε προέλθει από εκτέλεση κόρνερ του Θεσσαλού μέσου

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button